Good Charlotte

Объявление

ЛЮДИ! ВЫКЛАДЫВАЙТЕ НЕ БОЛЬШЕ 3 ФОТОК В ОДИН ПОСТ! ИНАЧЕ БУДЕТ ГАЛЕРЕЯ, А НЕ ФОРУМ. У МЕНЯ ВСЁ. ВАША MartiN =)
[реклама вместо картинки]

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Good Charlotte » Флудилка » Флудилка

Флудилка

Сообщений 181 страница 197 из 197

181

ах, как же давно меня здесь не было) всех с НОВЫМ ГОДОМ)

0

182

а кто может это перевести или расшифровать?
Benji pořád tvrdí, že trpí nespavostí, ale jakmile přijde do busu, spí jako zabitej." (Na otázku, kdo spí nejvíc)

--------------------------------------------------------------------------------

"Co! Tamhle jde moje srdce po ulici."

"Proč nechceš být na tý fotce se mnou... bylo by to víc zvláštní"

"Princess!"

Person: "Hey Billy můžeš se mi podepsat na ruku?"
Billy: "Jasná věc zlato!"
Some Other Person: "Hey Billy! Můžeš se mi podepsat na zadek?"
Billy: "Dneska žádný zadky. Omlouvám se za nepohodlí..."

"Joel...no, ne, Joel se nejvíc stará o jeho vlasy, ale Benji u toho tráví nejvíc času." (Na otázku, kdo tráví nejvíc času péčí o vlasy)

"Hey, guys. Připraveni na rock and roll?"

"Rád jsem venku a poznávám nové přátele, sice bych měl být v šatně právě teď a dělat ty nudný věci a tak.."

"Nechceš jít blíž k nám?..... naše auto smrdí!"

"Oh, já myslel, že chceš obejmout!"

"Nejsem slavný, to vy všichni jste se zbláznili."

"Většinu času po show trávíme tak, že chodím okolo davu a potkáváme fans. A ti většinou říkají 'Proč tohle děláte?' A my všichni odpovíme: 'No, kdyby nebylo vás, my bysme nic neznamenali.' Prostě to máme rádi."

"Nemyslim si, že tu je taková věc jako vyprodaná kapela."

"Jsem vegetarián. Kdybych měl vybrat své nejoblíbenější jídlo, bylo by to oříškové máslo."

"Mám rád holky, který jsou trochu odlišný od ostatních, ale jsou zároveň trochu nenápadné."

"Obrázek? Jistě! Chceš obrázek? Udělej si obrázek!!"

"Předtím než jsem začal s hudbou, dost mě zajímalo umění. Maloval jsem už od mala a kdybych nedělal hudbu, asi bych byl animátorem nebo bych maloval komiksy."

Billy: Přemýšlel si někdy o pánvích?
Joel: O pánvích? Hm... ne.
Billy: Já taky ne.

"Nevím, co jsem měl dneska ráno k snídani. Bylo to něco jako... něco se dřevem. Nevim."

"...pro většinu jsem metalista. Mám rád tvrdý věci nebo blbou Nirvanu nebo hodně grunge věcí."

"Bojím se policajtů."

"Benji rád slaďuje jeho vlasy s jeho spodním prádlem, a my jsem ho jednou přistihli s růžovym páskem. Natočili jsme to."

"Říkám, že jsme pravděpodobně nebyli fotbalisti, super academický typy lidí." (Na otázku, jaký byli na střední)

"Můj největší vliv jsou Silverchair, to je asi ten důvod proč hraju hudbu, protože když jim bylo 15 a udělali svoji první nahrávku, mě bylo 14 a byl jsem jako "člověče, jestli to oni dokázali, tak já to taky dokážu" a následoval jsem je jako stín od toho dne."

"Sledovával jsem komiksy. Seděl jsem před TV a sledoval to s tužkou a papírem. Kreslil jsem každou postavičku. Chtěl jsem pracovat pro Disneyho a být animátorem."

"Seděl jsem tam a maloval celé dny. Nikdy jsem nešel ven a nehrál si v lese s větvemi a hady pod kameny. Bál jsem se hadů. Byl jsem docela malý tak jsem jenom seděl a maloval. To je všechno, co jsem opravdu dělal. Poslouchal jsem "Není tak lehké být zelený" od Kermita na videu každý den. To bylo na mém seznamu hodně důležité." (Mluví o tom, co dělal jako dítě)

"Pojďme utéct do Mexika a vezmeme se." (ke Chrisovi)

"Nikdo se neptá na Billyho obejmutí. Myslím, že Bylliho obejmutí nejsou brána za vtip."

"Tahle holka mě ve třídě nazývala děvkou, když jsme byli ve druháku. Kdo nazývá kluka děvkou? Řekl jsem jí něco jako: Děvko, neříkej mi děvko! Ona si myslela, že to bylo vtipný."

"Ne, jmenuju se Billyna."

"Jo, já a Paul se s tebou vyfotíme …PAULE! PAULE! PAULE! No dobře on neslyší, budeš se muset vyfotit jen se mnou."

"Žvýkával jsem v neděli. Teď žvýkám v sobotu. Proč sobota místo neděle (zamyslí se ) protože žvýkání v sobotu je v módě ."

"Bylo to dobrý ?"

"Chtěl bych být Ken."

"Běžel jsem přes pódium a klopýtl jsem o basáka Paula. A udělal jsem ve vzduchu Supermana. Cítil sem se fakt blbě, ale když jsem se zvedl, nešel jsem jinou cestou.""

"Moc si nevěřím…"

"A teď půjdu do koupelny, ne opravdu nemůžeš jít se mnou."

"Víš kolik toho vypotřebuju aby mi stály vlasy???"

"Na tom opravdu nezáleží. Někdy jsem na křupavý věci a někdy na smetanový věci."

"Jsem opravdu rád, že je ve skupině další vegetarián. Vím, že Benji říká že je vegetarián, ale v noci se plazí ven s plnou pusou salámu… a Tony ten kluk z Mestu ho v tom podporuje."

0

183

God.joel
C наступившим!

0

184

Merry Christmas, guy!
Простите, что не заходил.... дела, проблемы, знаете ли..... но я исправлюсь!)) С Рождеством!) Навеюсь у всех вчера был кошмар))) ;)

0

185

JANUARY 4, 2008, 12:43 pm
Happy 2008 !!!!!!

We look forward to a great year of music.
We are putting our tour schedule together for the year now
and as soon as we have the dates confirmed we will post them.
We look forward to seeing you soon.
Peace,
Paul, Benji, Billy, Joel & Deano

0

186

я вернулся типо..лол, как будто кто-то заметил, что нет меня

0

187

Сань, тут никого не было....
не беспокойся, моего отсутствия никто не заметил тоже.....

0

188

ЛЮДИ!!!!! ПРОШУ ОБРАТИТЬ ВНИМАНИЯ НА ЭТОТ ПОСТ!!!
я жутко извиняюсь за неверно предоставленную вам информацию.  Good Charlotte не приедут к нам в Б1 6 апреля....
Apr-2.08 Tallin, Estonia Saku Suurhall
Apr-3.08 Helsinki, Finland Ice Hall
Apr-4.08 Stockholm, Sweden Arenan
Apr-6.08 Edinburgh, UK Corn Exchange
Apr-7.08 Liverpool, UK Carling Academy
Apr-8.08 Southhampton, UK Guildhall
Apr-9.08 Bristol, UK     Academy
Apr-11.08 Norwich, UK UEA
Apr-12.08 London, UK Brixton Academy
Apr-13.08 Sheffield, UK Sheffield Academy

0

189

БЛЯ, КРУТО!!!! ЭДИНБУРГ РУЛИТ!!!!!!!!!! ЛИВЕРПУЛЬ ВООБЩЕ БЕЗ РАЗГОВОРА!!!!!! ХОЧУ ЖИТЬ В АНГЛИИ!!!!!

0

190

Ну, блять, пиздец, нахуй. Фор сдох, я машу ему ручкой. шариковой.
Хоть мат удалите, чтоли..А, похуй, ещё неделю-две, и его удалят.

0

191

не нада нервничать

0

192

просто жалко...я сюда много времени убил....но, как оказалось, впустую....((

0

193

Так, я пришла..первый раз за месяц..
Если ещё кто-нибудь скажет, что мне нервничать не надо.......
В общем, всё ясно..
Пока.

0

194

Народ,
ктонить знает, где я могу скачать песни  Барто?(группа такая...из Люберец вродь...я там жилв=Р) я даже 2 строчки из их какой-та песни знаю:
"Анархия и хаос!
Пошел в жопу, Микки маус!"
и еще:
я стала тащиться от группы Paramore...ну так, она мну прикалывает)
а также:
кто-нибудь может мне сказать самые классные песни Blink 182???а то я даже не знаю че и качать у них...но только слышала Stay together for the kids... и все вродь...плз, помогите)

0

195

synyster_wolf
чур я с тобой, я уж давно об этом мечтаю!

0

196

Level27 написал(а):

а кто может это перевести или расшифровать?
Benji pořád tvrdí, že trpí nespavostí, ale jakmile přijde do busu, spí jako zabitej." (Na otázku, kdo spí nejvíc)

--------------------------------------------------------------------------------

это польский вродь...

0

197

Так, ну в общем, я сюда больше не приду. Я теперь ни то, что слушать гудов никогда не буду. я выкину их диски. с пенис хилтон встречаться! что этио такое? выглядят как зажравшиеся гопники. когда они последний раз песню сочинили?! бенджи скоро гитару взять не сможет - пузо отрастил.
ну а раз я больше группу не сдушаю, смысл сидеть на форуме? вы конечно все супер, но это группу не менячет.
я всё сказала, всем спасибо, пока. удача и сила да прибудут с вами.

0

Вы здесь » Good Charlotte » Флудилка » Флудилка